Award Winning Comed Residence

Andrea Damon and Andreas Doser Exhibits The Comed Residence

Andrea Damon and Andreas Doser, the creator of the highlighted work CoMED by Andrea Damon and Andreas Doser explains, It is situated like a jumping facility on top of the slope with the main glass façade towards the garden in the south. The cutting on the corner northeast is done for having bath and shower in a treetop. A balcony connects the house with the pool. Valuably shadow areas are underneath. There is a split-level concept between living area, pool, wellness(cellar) and the garden. All features are connected by the garden sculpture to one artificial landscape. Among the stairs gaps for plants, a lounge and a kitchen are integrated. The natural scenic reflects in the skin and dematerialize the volume..

Award Winning Comed Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=63594

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Tabloid homepage.

Copyright © 2010 - 2019 Design Tabloid - designtabloid.com - All Articles